Печиво


Сирні пончики
Сирні пончики

Чудовий сніданок для любителів сиру.

Детальніше
Чурчхелла
Чурчхелла

"Корисний снікерс"

Детальніше
Панакота
Панакота

Шедевр італійської кухні у вас вдома!

Детальніше
Барні
Барні

Смачне тістечко можна приготувати і вдома! Причому інгредієнти знайдуться в кожному холодильнику!

Детальніше
Безе
Безе

Ніжний поцілунок із Франції! Божественна спокуса!

Детальніше
Рафаело
Рафаело

Ніжний смак кокосу і горішка! Що може бути кращим!

Детальніше
Хворост
Хворост

Хрумкий і солодкий!Чудово смакує на кожен день і до свята!

Детальніше
Пастила
Пастила

Чудовий вибір для малечі і дорослих!

Детальніше
Зефір
Зефір

Справжні ласощі з вершково-ягідним смаком! До того ж такі корисні!

Детальніше

 

Печиво – це невеликі шматочки печеного солодкого тіста.

Історія виникнення печива налічує вже чимало років, а якщо бути точнішим, то вже більше 10 тис. Перше печиво, звичайно, не було схожим на сучасне, адже воно випікалося без цукру. Саме через те, що печиво не було приємним на смак, воно не набуло особливого поширення. Вже згодом, коли з’явився цукор, печиво стало більш популярним і не втратило свої популярності й до сьогодні.

Ні для кого не секрет, що майже кожна людина любить поласувати печивом, а особливо домашнім.Печиво, приготовлення рідними з любов’ю неодмінно буде найсмачнішим. Адже до нього Ви можете додати саме ті  інгредієнти, які Вам до вподоби, і приготувати печиво за своїм смаком. А ще, печиво, неодмінно стане чудовим доповненням до кави та чаю.

Печиво можна готувати з різного борошна: з пшеничного, з рисового, кукурудзяного, вівсяного і не тільки. Також печиво може мати різноманітну форму: круглу, квадратну, трикутну, форму зірочок, квіточок тощо. Тобто поле для фантазій тут безмежне.

 

Вівсяне печиво

 

Вівсяне печиво придумали в Шотландії у XIX столітті. Саме там, спочатку, вівсяне печиво і набуло своєї популярності. Правда, тодішнє вівсяне печиво значним чином відрізнялось від сьогоднішнього. Зараз вівсяне печиво готують за різними рецептами, додають різні інгредієнти. Вівсяне печиво можна приготувати як солоним, так і солодким, з додаванням родзинок, шоколаду, кунжуту та різноманітних спецій. Кожен шукає свій ідеальний рецепт вівсяного печива.

Готується вівсяне печиво надзвичайно просто і з доступних та недорогих інгредієнтів. А головне – вівсяне печиво є дуже і дуже корисним.

Якщо Ви приготуєте вівсяне печиво, то отримаєте масу клітковини, яка очищає організм і допомагає вивести холестерин. Вівсяне печиво – це заряд вітамінів для Вашого організму. А ще воно чудово смакує до чаю.

 

Пісочне печиво

 

Як відомо, пісочне печиво є одним з найдавніших видів випічки. Спочатку воно з’явилось на Сході у ХVII столітті, а згодом з’явилося у Європі, де і припало до смаку великій кількості населення.

Пісочне печиво - це кондитерський виріб із борошна, виготовлений зі значною кількістю вершкового масла і цукру. Пісочне печиво розсипчасте, надзвичайно ніжне на смак та просто тане у роті. Пісочне печиво не вимагає особливих прикрас та помпезності, легке і просте у приготуванні.

А якщо пісочне печиво приготовлене власноруч, а не куплене в магазині, то йому взагалі не буде ціни.

Пісочне печиво може мати абсолютно різну форму, до нього додаються різні додаткові інгредієнти, такі як горіхи, родзинки тощо.

Пісочне печиво – це сама насолода!