Головна Закуски Фаршировані яйця


Фаршировані яйця

Фаршировані яйця

Різноманітні начинки перетворюють відварні яйця на оригінальну закуску.


Можуть стати чудовою закускою для святкового столу або пікніку. Щодо начинки, то вона може бути самою різноманітною!

Спочатку потрібно відварити яйця, опустити в холодну воду. Очистити і розрізати навпіл. Відділити жовтки від білків. Будьте акуратними, адже білки повинні бути цілими.

 

1. Фаршировані яйця по–карпатськи.

Для них потрібні наступні інгредієнти:

- 5 яєць;

- пів чайної ложки гірчиці і смальцю;

- 1 ст. ложка сметани;

- 1 велика цибулина;

- 2 ст. ложки бринзи;

- чебрець;

- сіль і мелений чорний перець.

Готування фаршированих яєць по-карпатськи досить швидке:

- відварюємо яйця, охолоджуємо і розрізаємо навпіл;

- дрібно порізану цибулю підсмажуємо на смальці, приправивши чебрецем;

- перетерти жовтки, сметану, цибулю, гірчицю, сіль і перець;

- за допомогою кулінарного шприцу наповнити половинки яєць;

- посипати подрібненою бринзою;

- прикрасити на власний смак.

 

2. Яйця фаршировані мусом із оселеця.

Для приготування фаршированих яєць потрібно:

- 4 яєць;

- 250 грамів філе оселедця;

- 50 гр. вершкового масла;

- 1ч.л. гірчиці;

- зелена цибуля;

- червона ікра для прикраси.

Рецепт яєць, фаршированих мусом із оселедця наступний:

- відварити яйця, розрізати навпіл і відділити білки;

- філе оселедця два рази пропустити через м’ясорубку із жовтками;

- додати м’яке масло і гірчицю,

- добре збити в блендері;

- половинки яєць наповнити массою, прикрасити червонною ікрою і зеленою цибулею.

 

3. Запечені фаршировані яйця.

Для приготування запечених фаршированих яєць необхідно мати необхідні інгредієнти:

- 2 яйця;

- 10 грамів томатної пасти;

- 20 грамів відварної печінки;

- невеличка цибулина;

- ложка вина мадера;

- 50 грамів сирного соусу;

- зелень петрушки;

- сіль і мелений чорний перець.

Рецепт приготування запечених фаршированих яєць наступний:

- яйця відварити і розділити навпіл, відділити жовтки від білків;

- жовтки перетерти з печінкою, томатною пастою і вином;

- нафарширувати половинки яєць;

- залити сирним соусом, посолити, поперчити і запекти.


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Форшмак

Форшмак

Оригінальна закуска під міцні алкогольні напої.

Детальніше
Жульєн

Жульєн

Французька гаряча закуска може легко замінити основну страву.

Детальніше
Рулет

Рулет

цікава і красива закуска

Детальніше