Головна Пісні страви Фарширований перець


Фарширований перець

Фарширований перець

Фарширований перець - страва, яка подобається багатьом. Але якщо рецепт трохи змінити, то така страва прекрасно підійде в період посту


Інгредієнти:
 
- 5 шт. перцю солодкого
- 2 морквини
- 2 крупні цибулини
- 200 г довгозернистого рису
- 3 помідори,
- зелень кінзи (за бажанням)
- сіль, цукор за смаком
 
Приготування:
1. Спочатку замочуємо рис.
 
2. Солодкий перець помити, акуратно зрізати плодоніжки, почистити від насіння.
 
3. Моркву вимити, почистити, натерти на крупній тертці.
 
4. 1 цибулину мілко порізати.
 
5. Підмажити моркву та цибулю.
 
6. Рис промити, залити холодною водою, посолити і варити до напівготовності.
 
7. Помідори подрібнити в блендері. Можна використовувати готовий томатний сік (бажано домашній).
 
8. Дрібно нарізати цибулю.
 
9. Відварений рис остудити, додати моркву з цибулею, і дрібно нарізану зелень кінзи. Все перемішати. Це і буде начинкою для перців.
 
10. Покладіть щільно начинку в приготовані перці. 
 
11. Готовий перець викласти в каструлю.
 
12. Готуємо заправку 
На сковороді прожарити цибулю, додати моркву, тушкувати 5 хвилин, залити все томатним соком. Додати цукор. Тушити ще 10 хвилин.
 
13. Залити перці томатної підливою. Тушити протягом 30-40 хвилин до готовності.
 
14. Готовий фарширований перець подавати в гарячому вигляді з підливою.
 
Смачного!

Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Грибний плов

Грибний плов

Дуже смачний та апетитний грибний плов

Детальніше
Тушена капуста з грибами

Тушена капуста з грибами

Тушена капуста з грибами та квасолею. Дуже проста у приготуванні страва.

Детальніше
Голубці з грибами

Голубці з грибами

Голубці з грибами стануть чудовим доповненням до вашого пісного столу

Детальніше