Головна Закуски Гарячі бутерброди


Гарячі бутерброди

Гарячі бутерброди

з червоною цибулею і томатами


Готувати гарячі бутерброди неймовірно швидко і просто. А ще... це простір для експериментів з інгредієнтами.

Вдале поєднання хрумкості багета і пікантності карамелізованої цибульки. Апетитно, ароматно, ситно!

 

Щоб приготувати гарячі бутерброди з червоною цибулею і томатами, нам знадобиться:

багет

шматочок твердого сиру (бажано -  з гострішим смаком)

4 помідори

2 скл. подрібненої червоної цибулі

3 ст. л. томатної пасти

1 ст. л. олії (бажано - оливкової, але можна й соняшникової рафінованої)

2 ст. л. бальзаміку

зубчик часнику

гілочка чебрецю

дрібка меленої паприки

сіль, чорний перець за смаком

 

Розпочинаємо готувати гарячі бутерброди:

1. На сковорідці розігріваємо олію. Додаємо дрібненько нарізану цибулю, сіль, бальзамік, подрібнений чебрець і часничок. Постійно помішуючи, обсмажуємо цибулю до цілковитого її карамелізування.

 

 

2. Крок наступний - додаємо томатну пасту, помідори, мелений чорний перець і паприку. Ретельно перемішуємо і тушкуємо упродовж 25 хв.

3. Тим часом попередньо нарізаний тоненькими шматочками і збризнутий оливковою олією багет запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці з обох боків по 3-4 хв. з кожного - до утворення рум'яної скоринки.

4. На хрумкі шматочки багета викладаємо помідори з цибулькою і притрушуємо зверху натертим сиром. Подавати слід відразу ж!

До речі, можна перед подачею додатково збризнути гаярчі бутерброди оливковою олією і бальзаміком, а також присмачити щойно змеленим запашним перчиком.

 

До смаку і на здоров'я!


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Форшмак

Форшмак

Оригінальна закуска під міцні алкогольні напої.

Детальніше
Фаршировані яйця

Фаршировані яйця

Різноманітні начинки перетворюють відварні яйця на оригінальну закуску.

Детальніше
Жульєн

Жульєн

Французька гаряча закуска може легко замінити основну страву.

Детальніше