Головна Пісні страви Овочеве рагу


Овочеве рагу

Овочеве рагу

Головна перевага овочевого рагу полягає в тому, що його можна приготувати дуже швидко і практично з будь-яких овочів, які опиняться під рукою.


Інгредієнти:
 
- 1 кг картоплі
- 1 морквина
- 2 цибулини
- 1 синій баклажан
- 2  болгарських перці
- 3 середніх помідори
- олія
- 2-3 зубчики часнику
- сіль, спеції за смаком
 
Для того щоб приготувати овочеве рагу нам необхідно:
 
1. Картоплю порізати кубиками і трохи обсмажити на сильному вогні.
 
2. Укласти в в посудину де буде готуватись рагу (краще чугунну).
 
3. Сині баклажани порізати кубиками і трохи посолити. Дати стекти гіркоти. Хвилин через 10-15 трохи обсмажити на сковорідці.
 
4. Цибулю порізати півкільцями.
 
5. Моркву натерти на крупній тертці.
 
6. Разом з цибулею обсмажити моркву  до золотистого кольору, потім додати помідори (попередньо з них треба знаяти шкірку).Можна ще додати томатний сік.
 
7. Залити картоплю цією сумішшю і додати якщо треба трохи кип'яченої води, щоб картопля була покритою.
 
8. Потім додаєм до катроплі попередньо обсмажені баклажани
 
9. Протушкувати рагу на повільному вогні приблизно хвилин 30.
 
10. Перець болгарський порізати часточками і додати в рагу вже перед самим закінченням хвилин за 7.
 
11. Разом з перцем в овочеве рагу можна додати трохи дрібно рубаного часнику і спецій та зелені.
 
Овочеве рагу готове.
Приємного апетиту!

 


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Грибний плов

Грибний плов

Дуже смачний та апетитний грибний плов

Детальніше
Тушена капуста з грибами

Тушена капуста з грибами

Тушена капуста з грибами та квасолею. Дуже проста у приготуванні страва.

Детальніше
Голубці з грибами

Голубці з грибами

Голубці з грибами стануть чудовим доповненням до вашого пісного столу

Детальніше