Головна Пляцки Пляцок Вишневий аромат


Пляцок Вишневий аромат

Пляцок Вишневий аромат

Пляцок Вишневий аромат - дуже смачний і нескладний в приготуванні пляцок, який буде смакувати всій родині як влітку, так і зимою, адже в кожної господині є вишні в своєму соці, які займають в цьому пляцку важливу частину.


Вишневий аромат

Тісто:

Тісто складається з двох частин: темної і світлої.

Світле тісто:

3 яйця,

1склянка цукру,

1/2пачки маргарину,

4ст.ложки сметани,

2,5склянкимуки,

2ч.ложки амоняку.

Приготування:

Розтерти яйця , цукор, маргарин і сметану, додати муку і амоняк. Розмішати.

Темне тісто:

3 яйця,

1склянка цукру,

1/2пачки маргарини,

1склянка муки,

1ч.ложка соди погашеної оцтом,

2ст.ложки какао.

Приготування:

яйця розтерти з цукром і маргарином, додати всі інші складники і гарно розмішати.

Пекти 3 коржі так:

1/3 білого тіста дати на змащену жиром протвень, зверху на це тісто вилити темне тісто і пекти. Так само робити наступні дві паляниці. Спечені коржі перекласти заварним кремом.

Крем:

1) В 1 склянці молока розвести 1склянку цукру, поставити наогонь,

2) В 1 склянці молока розвести 1,5ложки муки і 1,5 ложки крохмалю.

Другу суміш вилити до кип'ящої першої.Нехай все разом закипить.

Коли заварена суміш охолоне додати 300г масла .Розтерти.

Перекладати так:

Корж змастити кремом , посипати вишнями, положити 2 корж, змазати кремом і посипати вишнями, положити 3 корж.

 

 


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Пляцок Сметанник

Пляцок Сметанник

Пляцок Сметанник - це дуже легкий в приготуванні пляцок. Сметанник приємно здивує не тільки Вашу сім'ю, але й всіх Ваших гостей.

Детальніше
Пляцок з яблук

Пляцок з яблук

Пляцок з яблук -це один з найпростіших в приготуванні пляцок.Для приготування пляцка з яблук не потрібно багато коштів і часу.

Детальніше
Пляцок з чорносливом

Пляцок з чорносливом

Пляцок з чорносливом можна спекти на будь яке свято, або просто як десерт для своєї сім'ї.

Детальніше