

Пляцок з чорносливом
Пляцок з чорносливом можна спекти на будь яке свято, або просто як десерт для своєї сім'ї.
Пляцок з чорносливом
Тісто для одного коржа:
2/3 склянки муки,
2/3 склянки сметани,
2/3 склянки цукру,
2 яйця,
1 неповна чайна ложка амонію,
100гр.порізаних горіхів, або 3ст.ложки какао, або 100гр. сухого маку.
Приготування:
Яйця розмішати з цукром, додати сметану з розведеним амонієм і додати муку. Все розмішати ложкою до утворення однорідної маси.Тоді додати горіхи, Спекти 1 корж. Приготування тіста для другого коржа таке саме як для першого, тільки в кінці замість горіхів додати какао. Третій корж такий самий, тільки з додаванням маку.
Крем:
0,5 л.молока,
1 скл.цукру,
1ст.ложка муки,
1 ст. ложка крохмалу.
Приготування:
Молоко розілити на 2 частини. До більшої частини додати цукор і поставити на огонь. В меншій частині молока розвести муку і крохмал і вилити до кип'ящого молока з цукром. Все заварити. Коли охолоне додати 300гр. масла і відварений та порізаний чорнослив.
Нехай Вам смакує пляцок з чорносливом.


Пляцок Сметанник
Пляцок Сметанник - це дуже легкий в приготуванні пляцок. Сметанник приємно здивує не тільки Вашу сім'ю, але й всіх Ваших гостей.
Детальніше

Пляцок з яблук
Пляцок з яблук -це один з найпростіших в приготуванні пляцок.Для приготування пляцка з яблук не потрібно багато коштів і часу.
Детальніше

Яблучний пляцок
Яблучний пляцок - це один з найдешевших пляцків, а також дуже легкий в приготуванні.
Детальніше