Головна Торти Пташине молоко


Пташине молоко

Пташине молоко

Торт Пташине молоко - це ніжне повітряне суфле з бісквітом, смак якого нікого не залишить байдужим...


Інгредієнти:
 
Для тіста:
 
- 4 ст. л.  розтопленого меду;
- 3 яйця;
- 150 грам цукру;
- 100 грам вершкового масла;
- 1 чайна ложка соди;
- 1 ст. ложка оцту;
- 5 ст. л. молока;
- 4 склянки борошна.
 
Для крему:
 
- 1 склянка цукрової пудри;
- 2 склянки молока;
- 2 ст. л. борошна;
- 200 грам вершкового масла;
- 1 пакетик ванільного цукру.
 
Для глазурі:
 
- 2 ст.л. какао;
- 4 ст.л. молока;
- 150 грам цукру
- 50 грам масла.
 
Готуємо тісто для торта Пташине молоко
 
1. Перетерти яйця з цукром, додати масло, мед, молоко, погашену оцтом соду та борошно.  Замісити тісто до однорідності.
 
2.Розділити тісто на 3 рівні частини, та розкачати кожен шматок качалкою і спекти на сереньому вогні.
 
 
Готуємо крем
 
Змішуємо цукрову пудру молоко та борошно і варимо як манну кашу. Коли охолоне, додаєм 200 грам вершкового масла і ванілін, збиваємо міксером.
 
Готуємо глазур
 
Змішуємо какао, молоко та цукор і варимо на маленькому вогні 6-8 хвилин, потім додаєм масло.Ще хвилину варимо.
 
Намазуємо кремом нижній і середній корж, складючи один на одного, а третій корж покриваємо глазур'ю.
 
Торт Пташине молоко готовий!

Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Сирник

Сирник

Рецептів сирників є безліч. Кожна господиня готує його по-своєму – з маком, яблуками, сухофруктами, родзинками і т.д. Ми пропонуємо вам рецепт класичного сирника.

Детальніше
Шоколадно-банановий торт

Шоколадно-банановий торт

Шоколадно-банановий торт - це дуже смачний десерт, який не потребує багато часу і затрат...Порадуйте ним своїх рідних та близьких.

Детальніше
Медовик

Медовик

Медовик - це ніжний торт, що поєднує в собі смак м'яких медових коржів з легкою начинкою, покритий золотистої крихтою.

Детальніше