Головна Печиво Рафаело


Рафаело

Рафаело

Ніжний смак кокосу і горішка! Що може бути кращим!


Ніжні кульки в кокосовій стружці, які часто рекламують в ТВ знайомі всім! Особливо їх незабутній смак! Можна купити рафаело в магазині, але неодмінно спробуйте приготувати цукерки в домашніх умовах.

 

Для приготування цукерок рафаело потрібно:

- 200 грамів кокосової стружки;

- 1 банка згущеного молока;

- 50 грамів горіхів фундук.

 

Рецепт рафаело дуже простий:

- в посудину насипаємо 15- грамів кокосової стружки;

- туди ж виливаємо банку згущеного молока і добре перемішуємо, маса не повинна текти, але має триматись;

- формуємо невелику кульку, десь як половина курячого яйця;

- в середину кладемо цілий горішок;

- обмакуємо в кокосову стружку;

- ось і все! Цукерки готові.

 

Можна також приготувати тістечка рафаело. Звісно, процес займе трохи більше часу, але смак неперевершений.

 

Для приготування тістечок рафаело необхідно:

- 200 грамів маргарину;

- 5 столових ложок сметани;

- 4 столових ложки цукру;

- 1,5 склянки пшеничного борошна;

- 30 грамів ванільного цукру;

- 100 грамів кокосової сружки;

- 250 грамів масла;

- 200 грамів цукрової пудри;

- 100 мл молока.

 

Печиво рафаело готуємо наступним чином:

- маргарин розм’якшити, додати цукор, половину ваніліну, сметани, муки і 30 грамів кокосової стружки і добре вимісити;

- на притвінь, вистелений пергаментом і змащеним олією, викладаємо ложкою тісто, оскілько воно має бути липким;

- випікати тістечка при температурі 180 градусів на протязі 15 хвилин;

- кульки мають трохи розпливтись і повинні бути схожі на округлі печенинки світлого кольору;

- вийняти, дати охолонути і підібрати до кожною схожу за розміром;

- із перекип’яченого охолодженого молока, вершкового масла, цукрової пудри і решти ваніліну зробити крем, ретельно збивши міксером, щоб консистенція нагадувала сметану;

- кремом зєднати половинки тістечок,

- обережно обмокнути все тістечко в крем, а потім обваляти в кокосовій стружці;

- ставимо в холодильник на декілька годин.

 

Якщо з цукерками і тістечками все ясно, то можна порадувати суфле рафаело.

 

Для приготування мус-суфле рафаело необхідні таі інгредієнти:

- 10 грамів желатину;

- 100 грамів білого шоколаду;

- 3шт яєчних жовтки;

- 300 мл вершків;

- 2г ваніліну;

- 40 грамів кокосової стружки;

- 100 мл молока;

- мигдаль на свій смак.

 

Розпочинаємо готувати мус-суфле рафаело:

- розтопити шоколад в мікрохвильовій печі на режимі розморозки, додати подрібнений мигдаль;

- міксером жовтки збити з ванільним цукром, щоб маса мала світлий колір;

- акуратно змішати збиті жовтки і розтоплений шоколад;

- кокосову стружку залити молоком і вершками, поставити в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини, щоб увібралась вся рідина;

- замочити желатин і додати до кокосової маси;

- вершки збити міксером до густої піни;

- шоколадну і кокосову масу зєднати з вершками;

- обережно і ретельно вимішати;

- розкласти по креманкам, присипати кокосовою стружкою і відправити в холодильник на декілька годин.

 

Спробуйте приготувати хоч один із запропонованих рецептів! Повірте, вам сподобається!


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

Навіщо йти в магазин, якщо можна приготувати вдома чудове вівсяне печиво...

Детальніше
Пісочне печиво

Пісочне печиво

Пісочне печиво - просте, дешеве, смачне печиво...

Детальніше
Печиво трояндочка

Печиво трояндочка

Оригінальне печиво, яке не потребує багато часу для приготування.

Детальніше