Головна Салати Салат з печінки тріски


Салат з печінки тріски

Салат з печінки тріски

Головна ізюминка салату в поживності і користі.


Як ви здогадались, в якості основного інгредієнта для салату виступає консервована печінка тріски. Адже вона не тільки смачна і поживна, але й позитивно відображається на загальному стані людині. Мало хто знає, що колись це був справжній делікатес. Зараз, заповітну баночку можна придбати найближчому магазині.

 

Щоб приготувати салат з печінки тріски, потрібно мати такі інгредієнти:

- 1 банка консерви «Печінка тріски» (приблизно 350 грамів);

-  2 шт моркви;

-  2 шт картоплі;

- 3 курячих яєць;

- 3 солоні або мариновані огірки;

- 100 грамів твердого сиру;

- 1 пучок пера цибулі;

- майонез;

- сіль;

- перець.

 

Далі, розпочинаємо готувати салат з тріски:

- відкриваємо банку тріски і відкидаємо на сито, щоб стекла зайва рідина;

- картоплю і моркву відварити в мундирі, охолодити, окремо натерти на крупну терку;

- зварити вкруту яйця, окремо натерти білки на крупну терку, а жовтки на дрібну;

- огірки також натерти на крупну терту і відкинути на сито, щоб стік розсіл;

- дрібно нарізати перо зеленої цибулі;

- твердий сир також натерти на крупну терку;

- викладаємо салат до салатнику, перемазуючи кожен шар майонезом – картопля, печінка тріски, мелений перець, зелена цибуля, солоні огірки, яєчний білок, морква, твердий сир, жовтки;

- проявити фантазію та прикрасити  на власний смак.

 

Салат з печінки тріски дуже ситний, тому може служити самостійною стравою або чудовою закускою до міцних напоїв. 


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Салат Юлія

Салат Юлія

Салат Юлія - це дуже смачний овочевий салат з грибами, кукурудзою, перцем та соленими огірками

Детальніше
Салат з шинки

Салат з шинки

Салат з шинки - дуже ситний і смачний м'ясний салат, який можна готувати як у будні, так і в свята.

Детальніше
Салат Оленка

Салат Оленка

Салат з печериць, крабових паличок, яєць та свіжих огірків.

Детальніше