Головна Печиво Шарлотка


Шарлотка

Шарлотка

Шарлотка пісочна з білковою піною. Шарлотка смакує до кави, до чаю, а також прикрасить Ваш святковий стіл.


Шарлотка

Тісто:

300г борошна,

250г маргарину,

1ст.л. цукру,

3 жовтки,

1-2ст.л. сметани,

сік і цедра з 0,5 лимона.

Начинка:

0,5-літрова банка джему,

3 білки,

150г цукру,

50г посічених горіхів,

1ст.л. сухарів

Приготування:

Маргарин посікти з просіяним боршном, додати цукор, жовтки, цедру і сік з лимона, сметану і замісити туге тісто.Поставити його в холодильник на 2 год.(можна  приготувати  тісто і напередодні).Розкачати корж і викласти його на вистелену промащеним папером тортівницю,поколоти виделкою і пекти в нагрітій духовці протягом 30 хв. На випечений корж накласти джем,вимішаний з 1ст. л. сухарів, ізбиту з цукром білкову піну.Зверху посипати посіченими горіхами і покласти на 15-20хв. в духовку,поки піна не набере золотистого кольору.

Спечену шарлотку обережно викласти на тортову тарілку і нарізати як торт.


Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

Навіщо йти в магазин, якщо можна приготувати вдома чудове вівсяне печиво...

Детальніше
Пісочне печиво

Пісочне печиво

Пісочне печиво - просте, дешеве, смачне печиво...

Детальніше
Печиво трояндочка

Печиво трояндочка

Оригінальне печиво, яке не потребує багато часу для приготування.

Детальніше