

Сирне печиво
Сирне печиво(з твердого сиру) - просте та смачне печиво, яке ви зможете зробити з продуктів які є практично в кожного.
І так приступимо. Для початку підготуйте наступні інгрідієнти:
-Твердий сир - 150 грам
-Масло - 50 грам
-Яйце-1 штука
-Молоко 2 столові ложки
-Чорний перець
-Сіль
Приготування:
Приготування дуже просте,і не займе у вас багато часу та нервів.
На першому етапі нам необхідно замісити тісто.
Для цього для початку змішуємо масло(масло повинно бути м'ягеньким щоб легко розмішалось з молоком - тому бажано за годину півтори витягніть його з холодильна або ж поставте в досить тепле місце)молоко, яйце,сіль,перець ,тремо сир до цих інгрідієнтів (бажано на дрібну терку але якщо часу нема можна і грубу - від цього наше сирне печиво гіршим не стане...)
До ціє маси добавляємо муку і замішуємо тісто. Тісто місимо так щоб не було ніяких комочків.
Готове тісто сформуйте в трубочку(ковбаску) великого діаметру (3-4 сантиметри) - для цього можете використати плівку для зручності.
Сформоване тісто на сирне печиво ставимо в холодильник на 20 хвилин., щоб воно охололо та стало більш твердим.
Через 20 хвилин охолоджене тісто ріжемо на тістечка(можна просто цю ковбаску нарізати) і викладаємо на деко. На деко бажано застелити пекарський папір.
Випікається швиденько - приблизно 10 хвилин при 200 градусах. По готовності виймаємо.
Готове сирне печиво можна куштувати як до пива, так і до чаю чи кави. Прекрасна солона закусочка)))) Смачного!


Вівсяне печиво
Навіщо йти в магазин, якщо можна приготувати вдома чудове вівсяне печиво...
Детальніше