Головна Пісні страви Тушена капуста з грибами


Тушена капуста з грибами

Тушена капуста з грибами

Тушена капуста з грибами та квасолею. Дуже проста у приготуванні страва.


Інгредієнти:
- 1 невеликий качан свіжої капусти;
- 300 гр свіжих печериць (або інших грибів за смаком);
- 300-400 гр. білої консервованої квасолі;
- соус соєвий,
- сіль та спеції за смаком,
- олія для обсмажування.
 
Приготування:
1. Гриби дрібно нарізати (якщо брудні то попередньо промити водою) і обсмажити до готовності на олії.
 
2. Капусту нашаткувати, додати до грибів.
 
3. Приправити капусту за смаком соєвим соусом, перемішати, влити трохи води і тушкувати під кришкою до напівготовності. (Капусту періодично помішуйте, щоб вона не горіла).
 
4. Злити з консервованої квасолі рідину та додати до капусти. Перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою до готовності.
 
5. Готову капусту розкладаємо по тарілках і посипаємо зеленою цибулею.
 
Тушена капуста з грибами та квасолею готова!

Приблизна тривалість приготування
Назад


Подібні рецепти


Грибний плов

Грибний плов

Дуже смачний та апетитний грибний плов

Детальніше
Голубці з грибами

Голубці з грибами

Голубці з грибами стануть чудовим доповненням до вашого пісного столу

Детальніше
Фарширований перець

Фарширований перець

Фарширований перець - страва, яка подобається багатьом. Але якщо рецепт трохи змінити, то така страва прекрасно підійде в період посту

Детальніше